A Honor mobilok sem maradnak EMUI 9.1 nélkül

A Huawei telefonok mellett természetesen a Honor mobilokra is érkezik az EMUI 9.1 frissítés, mutatjuk melyek azok a modellek amikre már biztosan jön az update.


A Honor a napokban több frissítéssel kapcsolatos bejelentést is tett. Az Android 9-re épülő EMUI 9.1 frissítés több hasznos funkciót is fog hozni magával. Ilyen lesz például az új EROFS fájlrendszer, ami több szabad helyet és akár 20%-al is gyorsabb olvasási sebességet eredményez. Továbbá az új EMUI már tartalmazza a GPU Turbo 3.0-ás verzióját, ami már az előzőhöz képes jóval több játékot támogat. Ennek köszönhetően 10%-al alacsonyabb lehet a processzor erőforrás felhasználása és optimalizálták a játékélményt is.

emui-9-1

Az EMUI 9.1-nek köszönhetően elérhetővé válik a Huawei Share OneHop funkció is, ami egyes Matebook és notebookok között rendkívül gyors fájlküldési kapcsolatot is jelent. Érkezni fog a Huawei Vlog funkció is, amivel egyszerűen tudunk videókat szerkeszteni, és ebben a mesterséges intelligencia is segítségünkre lesz. A kezelőfelület is változik egy picit, egységes színeket, szögletesebb, de elegánsabb ikonokat kapunk.

A Honor közleménye szerint a Honor View 20, Honor View 10, Honor 10, Honor 9, Honor Play, Honor 8X, Honor 10 Lite, Honor 9 Lite és Honor 8A még ebben a negyedévben megkapja az EMUI 9.1 frissítést. A frissítés ellenőrzésével kapcsolatban azonban azt ajánlják, hogy ne csak a beállításokban, hanem a HiCare alkalmazásban is tegyük meg. Ugyan az Android Q megjelenése még egy kicsit odébb van, de már azt is megtudtuk, hogy a Honor View 20, Honor 20 és Honor 20 Lite már biztosan megkapja az új rendszert. Bár a teljes Honor féle Android Q lista még várat magára, vélhetően rövid időn belül erről is érkezik majd infó.

1 hozzászólás

Comments are closed.