Geekbench teszten jár a Lenovo Legion mobil

lenovo-legion-cover

A meggyőző AnTuTu pontszám ellenére a Geekbench tesztjén nem teljesített annyira kimagaslóan jól a Lenovo Legion, de ezen kívül más egyebet is megtudtunk róla.

A Lenovo már hónapok óta szivárogtatja az információkat az első gamer telefonjáról, amit a számítógépes játékosoknak szánt sorozatukhoz hasonlóan szintén Legionnak neveznek majd. Az eddig napvilágot látott információk alapján, egy nagyon vagány dobozban érkezik majd az eszköz. Sőt megtudtuk azt is, hogy a hátlapi kamera egy elég szokatlan helyen fog elhelyezkedni. Valamint ha minden igaz akkor 90 wattos gyorstöltéssel táplálhatjuk majd az akkumulátorát és az elsődleges tesztek alapján több mint 600 ezer pontot produkál AnTuTu-ban. Ez utóbbi ugyan elég nagy szám volt mikor februárban a Lenovo bejelentette, de azóta több mobil is szerzett ennyi pontot.

lenovo-legion

Most egy másik népszerű benchmark applikációban tűnt fel a Lenovo Legion, ahol azért kimagasló pontszámot nem produkált. Az egymagos teszten 914, míg a többmagoson 3370 pontot szerzett. A Geekbench-nek köszönhetően megtudtuk azt is, (bár sejthető volt) hogy Android 10 rendszerrel érkezik. A tesztelt L79031 modellszámú eszközben 8 GB RAM volt található, de úgy tudjuk jön majd belőle 12 GB RAM-mal felszerelt variáns is. Sőt, az sincs kizárva, hogy 16 GB-os kiszerelésben is elérhető lesz.

Mint tudjuk a Lenovo-tól nem áll messze, hogy egy picit ferdít telefonjai tudását illetően. Ezért egyáltalán nem biztos, hogy a fentiek mindegyike megvalósul-e. Ha minden igaz ebben a hónapban debütálhat, úgyhogy hamarosan fény derül az igazságra.

FORRÁSgizmochina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.