Keskenyebb, és 120 Hz-es kijelzővel érkezhet a következő Galaxy Z Flip

galaxy-z-flip-cover-1

Új információk érkeztek a Galaxy Z Flip következő generációjáról, ami várhatóan a következő év márciusa környékén mutatkozhat be.

A Samsung már valószínűleg gőzerővel dolgozik a Galaxy Z Flip következő generációján. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy elkezdtek szivárogni az információk a készülékről. Mint tudjuk jövőre már a Galaxy Z Flip harmadik generációja fog érkezni, mivel év közben volt egy apró frissítés a modellt illetően, ami azt jelenti, hogy 5G képes lett az eszköz. A következő Z Flip ha minden igaz akkor 2021 második negyedévében fog bemutatkozni és 120 Hz-es AMOLED kijelzővel fog debütálni, de ezen kívül megtudtuk azt is a forrástól, hogy a megjelenítő valamivel keskenyebb lesz mint az előző modellek esetében. Ami remélhetőleg a vékonyabb káváknak lesz köszönhető, bár ez egyelőre csak feltételezés.

galaxy-z-flip-cover

A szivárogtató Ice Universe, egyébként megemlít egy olcsóbb árcédulát is, bár konkrét számokat azért még nem közöl. A korábban kiszivárgott információk alapján az új Galaxy Z Flip már sztereó hangszórókkal fog rendelkezni és állítólag 2021 márciusa körül fog bemutatkozni. Ez ugye azt jelenti, hogy nem a Galaxy S21 mobilokkal együtt fogja tartani a bemutatót a Samsung. Korábban egyébként szóba jött egy esetleges Galaxy Z Flip Lite érkezése is, ami állítólag a Samsung legolcsóbb összecsukható telefonja lesz. Kíváncsian várjuk mi sül majd ki a dologból.