Megerősítve a júliusban és augusztusban EMUI 9.1-et kapó Huawei mobilok listája

A Huawei mobilok EMUI 9.1 frissítéséről már korábban is hallhattunk információt, most a vállalat dél-afrikai kirendeltsége erősítette meg, hogy mely mobilok kapják meg a frissítést nyáron.


Már több alkalommal beszámoltunk arról, hogy mely Huawei készülékekre várható az EMUI 9.1 frissítés. Most a Huawei Dél-Afrika tett közzé egy képet mely szerint, még ebben a hónapban a Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20 Pro, Huawei P20, Huawei Mate 10 Porsche Design és a Huawei Mate RS megkapja az új kezelőfelületet. A képen feltüntették az augusztusban EMUI 9.1-re frissülő mobilokat is. A nyár utolsó hónapjában a Huawei P10 Plus, Huawei P10, Huawei Mate 9, Huawei Mate 20 Lite, Huawei P30 Lite, Huawei P Smart 2019, Huawei Y5 2019 és a Huawei Y6 2019 kaphatja meg az EMUI 9.1-et.

huawei-emui-frissites

Az EMUI 9.1 számos újdonságot fog hozni magával. Ilyen például az EROFS fájlrendszer, GPU Turbo 3.0, illetve egyéb fejlesztések a kamerarendszer terén. Fontos megemlíteni, hogy régiótól függően változhat a frissítési ütemterv, tehát itthon azért benne van a pakliban, hogy csúszhat az update.